BRS-Tumucumaque: cultivar de feijão-caupi para o estado do Amapá.
BRS-Tumucumaque: cultivar de feijão-caupi para o estado do Amapá.
Summary: Feijão-caupi; A cultivar BRS-Tumucumaque; Potencial de mercado; Principais características da BRS-Tumucumaque; Produtividade; Recomendações para cultivo; Reações a doenças.
Publication year: 2009
Types of publication: Leaflets
Unit: Embrapa Amapá
Keywords: AMAPÁ, Amazon, Amazonia, Cultivation, Cultivo, Feijão, Feijão caupi, Vigna Unguiculata
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.