Obtenção artesanal de extrato de soja sob diferentes condições de preparo.
Obtenção artesanal de extrato de soja sob diferentes condições de preparo.
Author(s): FELBERG, I.; DELIZA, R.; FAUR, A.; SILVA, A. L. de S. e.
Summary: Processo de obtenção de extrato de soja; Seleção e limpeza dos grãos de soja; Pesagem; Maceração; Lavagem/Drenagem; Cozimento; Trituração; Separação do resíduo por filtração; Tratamento térmico (pasteurização); Formulação do extrato de soja; Avaliação sensorial dos extratos de soja.
Publication year: 2005
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Food Technology
Keywords: Extrato de soja, Processo de produção
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.