Métodos de controle do etileno na qualidade e conservação pós-colheita de frutas.
Métodos de controle do etileno na qualidade e conservação pós-colheita de frutas.
Author(s): SÁ, C. R. L.; SILVA, E. de O.; TERAO, D.; SARAIVA, A. C. M.
Summary: Aspectos gerais do meloeiro; Características gerais do melão Cantaloupe; Qualidade; Maturação dos frutos; Etileno; Qualidade pós-colheita de melão por meio do controle de etileno; Permanganato de potássio; 1-MCP; Atmosfera modificada passiva.
Publication year: 2008
Types of publication: Booklets
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.