A pecuária de corte brasileira e o aquecimento global.
A pecuária de corte brasileira e o aquecimento global.
Author(s): PRIMAVESI, O.
Summary: A situação; Fundamentos ambientais; Produção de gases de efeito estufa; A degradação de pastagens, o aquecimento global e outras alterações climáticas; Boas práticas de manejo para minimizar os efeitos da pecuária no aquecimento global; Pecuária bovina conduzida em regime de pasto; O componente arbóreo no ambiente pastorial; A pecuária na Amazonia e o aquecimento global; O aquecimento global e a pecuária; Pontos finais a destacar.
Publication year: 2007
Types of publication: Booklets
Keywords: Aquecimento Global, Gado de Corte
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.