Efeito do grupo genético e sexo na composição química e aceitação sensorial de carne de ovinos.
Efeito do grupo genético e sexo na composição química e aceitação sensorial de carne de ovinos.
Author(s): NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; NOGUEIRA, A. R. de A.; CRUZ, G. M. da
Summary: Não houve efeito dogrupo genético e do sexo na composição centesimal e na aceitação sensorial da carne de ovinos, com exceção do parâmetro proteína.
Publication year: 2008
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Keywords: Aceitação sensorial, Carne, Composição Química, Efeito, Grupo genético, Ovino, Sexo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.