Caracterização física e microbiológica da farinha de mandioca produzida no Vale do Juruá/AC.
Caracterização física e microbiológica da farinha de mandioca produzida no Vale do Juruá/AC.
Author(s): LEITE, F. M. N.; SOUZA, J. M. L. de; REIS, F. S.; LIMA, J. L.; SOUZA, M. L. de
Summary: Este trabalho foi realizado com o objetivo de avaliar as características microbiológicas e físicas em farinha de mandioca (Manihot esculenta Crantz) simples, armazenada por um período de 180 dias.
Publication year: 2006
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Acre
Keywords: AC, Farinha de mandioca, Microbiologia, Vale do Juruá
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.