Efeito da embalagem na qualidade de farinhas de mandioca temperadas durante o armazenamento.
Efeito da embalagem na qualidade de farinhas de mandioca temperadas durante o armazenamento.
Author(s): ALVARES, V. de S.; SOUZA, J. M. L. de; NEGREIROS, J. R. da S.; LESSA, L. S.; MACIEL, V. T.
Summary: O objetivo deste trabalho foi de avaliar o efeito de três tipos de embalagens na qualidade de farinhas de mandioca temperadas após 0, 60 e 180 dias de armazenamento.
Publication year: 2009
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Acre
Keywords: Acondicionamento, Farofa de farinha de mandioca
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.