Forrageiras da bacia do Parnaiba: usos e composicao quimica.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): NASCIMENTO, M. do P. S. C. B.; OLIVEIRA, M. E. A.; NASCIMENTO, H. T. S. do; CARVALHO, J. H. de; ALCOFORADO FILHO, F. G.; SANTANA, C. M. M. de

Summary: A bacia do Parnaiba; Composicao quimica das plantas forrageiras; Nomes cientificos e familias botanicas; Descricao das forrageiras; Angico-branco; Angico-de-bezerro; Bordao-de-velho; Camaratuba; Carqueja; Capim-agreste; Capim-de-junta, Maria-mole; Capim-de-roca; Capim mimoso; Capim-de-vereda; Capim-pe-de-galinha; Catinga-de-macaco; Erva-de-ovelha; Faveira, Faveira-de-bolota; Feijao-bravo; Feijao-de-rolinha; Grama; Jitirana; Juazeiro; Jureminha; Malva; Mata-pasto; Milha; Mororo, Capa-bode ou cipo-de-escada; Pau-ferro ou Juca; Sabia ou Unha-de-gato; Vassourinha-de-botao ou Erva-de-botao.

Publication year: 1996

Types of publication: Books

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.