Recomendações técnicas para a implantação de um programa de higienização em unidades de processamento de carnes caprina e ovina.
Recomendações técnicas para a implantação de um programa de higienização em unidades de processamento de carnes caprina e ovina.
Author(s): DUARTE, T. F.; DIAS, R. P.; ALVES, F. S. F.
Summary: Esta publicação apresenta orientações para execução de práticas racionais que alertam para os cuidados desde o abate ao preparo da carcaça da categoria animal, cuja implementação é uma agregação de valores ao produtor rural e conseqüentemente, na geração de renda e qualidade do produto final.
Publication year: 2006
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Goats & Sheep
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.