Características e controle da podridão "olho de boi" nas maçãs do Sul do Brasil.
Características e controle da podridão "olho de boi" nas maçãs do Sul do Brasil.
Author(s): VALDEBENITO-SANHUEZA, R. M.
Summary: A podridão 'olho de boí'(Cryptosporiopsis perennansy é uma doença de verão que causa perdas elevadas na macieira, especialmente em pomares das regiões de Vacaria, Fraiburgo e São Francisco de Paula.
Publication year: 2007
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Brasil, Característica, Controle, Doença de Planta, Fruticultura, Fungo, Maçã, Podridão olho-de-boi, Região sul
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.