Descompactação de cachos e incremento de qualidade de uvas Moscato Branco pelo uso de reguladores de crescimento.
Descompactação de cachos e incremento de qualidade de uvas Moscato Branco pelo uso de reguladores de crescimento.
Author(s): SANTOS, H. P. dos; SALTON, G.; DE CÉSARO, A.
Summary: A cultivar de uva moscato branco (Vitis Vinífera L.) destaca-se com a maior área cultivada e produção no Rio Grande do Sul, no grupo viníferas brancas.
Publication year: 2007
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Cacho, Citocinina, Giberelina, Moscato branco, Regulador de Crescimento, Uva, Viticultura
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.