Qualidade da produção de 'Niágara Rosada" após quebra de dormência com produtos alternativos.
Qualidade da produção de 'Niágara Rosada" após quebra de dormência com produtos alternativos.
Author(s): CASTRO, B. de; CASTRO NETO, J. A. de; MARODIN, G. A. B.; SANTOS, H. P. dos; SOARES, R. da S.
Summary: O cultivo da "Niágara Rosada" (Vitis Labrusca L.) apresenta grande importância no cenário Nacional como a uva rosada de mesa mais consumida. Assim tornam-se fundamentais os aspectos qualitativos para a comercialização in natura.
Publication year: 2008
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Niágara Rosada, Produção, Qualidade, Quebra de dormência, Uva, Uvas do Brasil, Viticultura
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.