Caracterização de atributos físicos relacionados à qualidade de frutos de acessos de abóboras.
Caracterização de atributos físicos relacionados à qualidade de frutos de acessos de abóboras.
Author(s): COELHO, E. R.; LIMA, M. A. C. de; BORGES, R. M. E.; PASSOS, M. C. L. M. S.; SILVA, R. P. da; ARAÚJO, A. A.; TRINDADE, D. C. G. da; ARAÚJO, M. L. de A.
Summary: Este trabalhou objetivou a caracterização de atributos físicos relacionados à qualidade de frutos de acessos de abóbora procedentes do Banco Ativo de Germoplasma (BAG) de Cucurbitáceas da Embrapa Semi-Árido.
Publication year: 2009
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Abóbora, Cucurbita, Cucurbitáceas, Pumpkins, Qualidade de frutos, Recurso Genético
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.