Umbu.
Umbu.
Author(s): ARAUJO, F. P. de; SANTOS, C. A. F.; CAVALCANTI, N. de B.; NASCIMENTO, C. E. de S.; LIMA FILHO, J. M. P.; MELO, N. F. de; KIILL, L. H. P.; MOREIRA, F. R. B.; ANJOS, J. B. dos
Summary: Neste capítulo, é apresentado um conjunto de informações e tecnologias desenvolvidas com umbuzeiro, pela Embrapa Semiárido, tais como informações sobre plantas de imbu, frutos de maior tamanho, de melhor sabor, mais produtivas e com produção fora de período normal, entre outras características, são transmitidas e referenciadas de uma geração de agricultores para outra.
Publication year: 2009
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Caatinga, Cultivo, Natural resource, Planta nativa, Propagação, Recurso natural, Spondias Tuberosa, Umbu
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.