Manejo da adubação nitrogenada.
Manejo da adubação nitrogenada.
Author(s): AIDAR, H.; KLUTHCOUSKI, J.
Summary: O nitrogênio, que pode ser disponibilizado às plantas e que define o potencial produtivo das culturas, provém do ar atmosférico, no caso da maioria das leguminosas, da matéria orgânica do solo, da reciclagem dos resíduos de culturas anteriores e dos fertilizantes nitrogenados de origem mineral ou orgânica.
Publication year: 2009
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Adubação, Feijão, Fertilizante nitrogenado, Phaseolus vulgaris
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.