Estrutura da comunidade bacteriana e agregação do solo sob cerrado e cana-de-açúcar, em Goiás.
Estrutura da comunidade bacteriana e agregação do solo sob cerrado e cana-de-açúcar, em Goiás.
Author(s): RACHID, C. T. C. da C.; LEITE, D. C. de A.; CAVALINI, R. M.; PEIXOTO, R. S.; ROSADO, A. S.; BALIEIRO, F. de C.; PICCOLO, M. de C.; COUTINHO, H. L. da C.
Summary: O objetivo desse trabalho é estudar de que forma o uso e manejo do solo sob cultivo de cana de açúcar alteram o estado de agregação do solo e a estrutura da comunidade bacteriana de classes representativas de macro e de microagregados.
Publication year: 2009
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Soils
Keywords: Bactéria, Desnitrificação, Manejo do Solo, Nitrificação
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.