Caracterização química do solo de um plantio de pau-de-balsa (Ochroma pyramidale Cav. ex Lamb., Urb.) consorciado com andiroba (Carapa guianensis Aubl.) em área degradada na Amazônia Central.
Caracterização química do solo de um plantio de pau-de-balsa (Ochroma pyramidale Cav. ex Lamb., Urb.) consorciado com andiroba (Carapa guianensis Aubl.) em área degradada na Amazônia Central.
Author(s): GREEN, M.; FERRAZ, J. B. S.; TEIXEIRA, P. C.; TEIXEIRA, W. G.
Summary: Este trabalho objetivou avaliar a influência da posição topográfica nas características químicas do solo em um plantio de pau-de-balsa consorciado com andiroba, sobre área degradada.
Publication year: 2009
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Amazonia, Andiroba, Consorciação, Pau-de-balsa, Plantio, Posição topográfica, Propriedades químicas, Solo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.