Avaliação e seleção de cultivares de macaxeira para tempo de cozimento e padrão de massa cozida, em Manaus-AM.
Avaliação e seleção de cultivares de macaxeira para tempo de cozimento e padrão de massa cozida, em Manaus-AM.
Author(s): DIAS, M. C.; BARRETO, J. F.; XAVIER, J. J. B. N.
Summary: Este trabalho teve como objetivo avaliar as características organolépticas das diferentes cultivares de macaxeira para consumo "in natura".
Publication year: 2007
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Mandioca, Manihot Esculenta, Resumos expandidos, Variedade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.