Produção de biomassa e teor de óleo essencial de pimenta-de-macaco (Piper aduncum L.) em função de diferentes espaçamentos.
Produção de biomassa e teor de óleo essencial de pimenta-de-macaco (Piper aduncum L.) em função de diferentes espaçamentos.
Author(s): LAMEIRA, R. das C.; CHAVES, F. C. M.; SOARES, J. V. C.; QUEIROZ, J. P.
Summary: Visando ao cultivo da espécie Piper aduncum L. nas condições de Manaus-AM foram avaliados diferentes espaçamentos na produção de biomassa e rendimento de óleo essencial.
Publication year: 2008
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Amazonas, Biomassa, Brasil, Manaus, Matéria Seca, Pimenta-de-macaco, Piper aduncum, Óleo Essencial
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.