Teor e caracterização química do óleo essencial de hortelã-pimenta nas condições climáticas de Manaus - AM.
Teor e caracterização química do óleo essencial de hortelã-pimenta nas condições climáticas de Manaus - AM.
Author(s): CHAGAS, A. C. S.; CHAVES, F. C. M.; SOUZA, A. M. de; BIZZO, H. R.; LIMA, S. C. de S.; SILVA, A. C.
Summary: O objetivo deste trabalho foi verificar a composição química de hortelã-pimenta nas condições climáticas de Manaus - AM.
Publication year: 2009
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Amazonas, Brasil, Hortelã-pimenta, Manaus, Mentha Piperita, Mentol, Óleo Essencial
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.