Métodos de análises de macronutrientes adotados no laboratório de tecido vegetal da Embrapa Roraima.
Métodos de análises de macronutrientes adotados no laboratório de tecido vegetal da Embrapa Roraima.
Author(s): COSTA, M. C. G.; BARBOSA, L. D.
Summary: Preparo das amostras e obtenção do peso seco. Materiais reagentes. medidas de segurança. Preparo do extrato para as determinações de N,P,K, Ca e Mg. Métodos para determinação do nitrogênio (N). Métodos para determinação do fósforo (P). Métodos para determinação do Potássio (K). Métodos para determinação do Calcio (Ca) e Magnésio (Mg).
Publication year: 2007
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Roraima
Keywords: Análises, Embrapa Roraima, Macronutrientes, Métodos, Tecido Vegetal
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.