Contaminação do mel por presença de clostridium botulinum.
Contaminação do mel por presença de clostridium botulinum.
Author(s): PEREIRA, F. de M.; CAMARGO, R. C. R. de; LOPES, M. T. do R.
Summary: Introdução; Presença de Clostridium botulinum nos produtos apícolas; Técnicas de manejo e a contaminacão das colônias com Clostridium botulinum; Análises para deteccão do Clostridium botulinum; Conclusão.
Publication year: 2007
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Abelha, Alimento, Bactéria, Botulismo, Cera, Contaminação, Contaminação Bacteriana, Doença Animal, Mel, Néctar, Pólen
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.