FEIJÃO-CAUPI: pré-melhoramento.
FEIJÃO-CAUPI: pré-melhoramento.
Summary: O pré-melhoramento de feijão-caupi (Vigna unguiculata (L.) Walp.) compreende as atividades de caracterização morfoagronômica de acessos do banco ativo de germoplasma (BAG) e a incorporação de características ou genes úteis em cultivares ou linhagens elites desenvolvidas pelo programa de melhoramento de feijão-caupi da Embrapa Meio-Norte. Equipe Técnica: Maurisrael de Moura Rocha; Semíramis Rabelo Ramalho Ramos; Ilza Maria Sittolin; Paulo Henrique Soares da Silva; Claudia Sponholz Belmino; Candido Athayde Sobrinho; Valdenir Queiroz Ribeiro.
Publication year: 2006
Types of publication: Leaflets
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Feijão-de-corda, Recurso Genético
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.