Atividade de enzimas anti-oxidativas na água de cocos em diferentes estádios de desenvolvimento.
Atividade de enzimas anti-oxidativas na água de cocos em diferentes estádios de desenvolvimento.
Author(s): MACIEL, V. T.; GOMES FILHO, E.; ALVES, R. E.; FARIAS, J. M. de; MOURA, C. F. H.; SOUSA, H. U. de
Summary: O mercado do "coco verde" vem crescendo gradativamente no Brasil, embora a perspectiva de exportação desse produto para atender a demanda por água de coco durante o verão europeu desponte como uma nova alternativa capaz de garantir a rentabilidade da cultura ao longo do ano.
Publication year: 2008
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Coco, Congresso, Água de Coco
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.