Correlação da quantidade de carotenóides específicos de folhas e teor de betacaroteno em raízes de acessos de batata-doce com diferentes colorações de polpa.
Correlação da quantidade de carotenóides específicos de folhas e teor de betacaroteno em raízes de acessos de batata-doce com diferentes colorações de polpa.
Author(s): CUNHA, J. F. da; SILVA, E. D. da; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; SILVA, J. B. C. D.
Publication year: 2007
Types of publication: Journal article
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Batata-doce, Biossíntese, Folha, Ipomoea Batatas, Performance, Polpa, Pró-vitamina A, Raiz, Teor
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.