Equipamentos para agroindústria de minicenouras Cenourete e Catetinho: cortadora.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): SILVA, J. B. C. da; LANA, M. M.; VIEIRA, J. V.

Summary: A etapa mais árdua da fabricação de mini-cenouras é a preparação da matéria-prima, quando as raízes de cenoura são cortadas em determinado comprimento a depender do diâmetro. Para produção de Cenourete, essa tarefa pode ser realizada utilizando-se apenas uma faca e um gabarito de madeira. No presente volume são apresentadas as cortadoras.

Publication year: 2008

Types of publication: Booklets

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.