Variabilidade fenotípica para teor de ácido pirúvico em populações de cebola suave no Vale do São Francisco.
Variabilidade fenotípica para teor de ácido pirúvico em populações de cebola suave no Vale do São Francisco.
Author(s): SANTOS, C. A. F.; OLIVEIRA, V. R.; CORREA, L. C.; RIBEIRO, H. L. C.; OLIVEIRA, M. M. de; ARAUJO, J. S.
Summary: O objetivo deste trabalho foi avaliar o teor de ácido pirúvico em algumas populações de cebola tidas como de pungência fraca, cultivadas no segundo semestre do ano de 2008, em Petrolina, PE.
Publication year: 2009
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Allium Cepa, Cebola, Genótipo, Pungência, Variabilidade fenotípica, Ácido pirúvico
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.