Avaliação dos parâmetros físico-químicos da polpa de taperebá comercializadas em Manaus.
Avaliação dos parâmetros físico-químicos da polpa de taperebá comercializadas em Manaus.
Author(s): SILVA, A. F. DA; GONCALVES, J. R. P.; SOUZA, A. das G. C. de
Summary: O objetivo deste trabalho foi avaliar a qualidade físico-química das polpas de taperebá produzidas e comercializadas no mercado de Manaus, verificando a sua adequação às normas e padrões vigentes pelo Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento.
Publication year: 2010
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Taperebá, Tecnologia de alimentos
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.