Qualidade da polpa congelada de cupuaçu afetando a inserção dos agricultores familiares do Amazonas no mercado formal.
Qualidade da polpa congelada de cupuaçu afetando a inserção dos agricultores familiares do Amazonas no mercado formal.
Author(s): SOUZA, A. das G. C. de; SILVA, A. F. DA; GONCALVES, J. R. P.
Summary: O objetivo deste trabalho foi avaliar a qualidade físico-química das polpas de cupuaçu produzidas e comercializadas no mercado de Manaus, verificando a sua adequação às normas e padrões vigantes pelo Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento.
Publication year: 2010
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Agricultura Familiar, Cupuaçu, Theobroma Grandiflorum
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.