Efeito do ultrassom na transferência de massa em manga Tommy Atkins imersa em água.
Efeito do ultrassom na transferência de massa em manga Tommy Atkins imersa em água.
Author(s): OLIVEIRA, S. S. B.; AMORIM. M. da R.; CASTRO, M. da S.; BAIMA, M. do A. de M.; AZOUBEL, P. M.
Summary: No presente trabalho foi estudada a influência da aplicação do ultrassom na polpa de manga 'Tommy Atkins' imersa em água destilada.
Publication year: 2010
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Ganho de sólidos, Manga, Mangifera Indica, Mangoes, Perda de água, Polpa, Pulp, Tommy Atkins, Ultrassom, Variedade, Varieties
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.