Não-componentes da carcaça de cordeiros Santa Inês alimentados com níveis de feno de erva-sal e concentrado.
Não-componentes da carcaça de cordeiros Santa Inês alimentados com níveis de feno de erva-sal e concentrado.
Author(s): MORENO, G. M. B.; BORBA, H.; ARAUJO, G. G. L. de; SOUZA, R. A.; SANTOS, G. A.; BOAVENTURA NETO, O.
Summary: Os objetivos deste trabalho foram avaliar os pesos e os rendimentos dos não-componentes da carcaça de cordeiros Santa Inês terminados em confinamento e alimentados com níveis crescentes de feno de erva-sal (Atriplex nummularia) e concentrado.
Publication year: 2010
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Carcaça, Diet, Dieta, Erva-sal, Feno, Hay, Ovine carcasses, Ovinos, Raça Santa Inês, Trato gastrintestinal
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.