Caracterização físico-qumica de cinco cultivares de maçã produzidas sob irrigação no Submédio São Francisco.
Caracterização físico-qumica de cinco cultivares de maçã produzidas sob irrigação no Submédio São Francisco.
Author(s): SANTOS, A. C. B. dos; ASSIS, J. S. de; SILVA, S. dos A. B. e; LOPES, P. R. C.
Summary: Este trabalho teve por objetivo a caracterização físico-química de frutos de cinco cultivares de maçãs, produzidas sob irrigação no Submédio São Francisco.
Publication year: 2010
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Apples, Caracterização físico-química, Cultivar, Irrigation, Irrigação, Maçã, Vale do São Francisco
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.