Avaliação sensorial de variedades de mandioca de mesa com raízes de cores diversas.
Avaliação sensorial de variedades de mandioca de mesa com raízes de cores diversas.
Author(s): BEZERRA, V. S.; FERREIRA, L. A. M.; PEREIRA, S. S. C.
Summary: Este trabalho teve como objetivo avaliar a aceitabilidade de uma cultivar de raiz de cor amarela provavelmente com maior teor de carotenóides, através de teste sensorial em escala hedônica, por consumidores que têm preferência cultural por mandioca de mesa de raiz com cor variando de branca a creme.
Publication year: 2010
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Amapá
Keywords: Aipim, Analise organoleptica, Macaxeira, Variedade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.