Efeito da palhada sobre a temperatura do solo, em cultivo protegido de pimentão nas condições do Amazonas.
Efeito da palhada sobre a temperatura do solo, em cultivo protegido de pimentão nas condições do Amazonas.
Author(s): BERNI, R. F.; CHAVES, F. C. M.; GONCALVES, J. R. P.; MADEIRA, N. R.; SANTOS, J. M. R. dos
Summary: O objetivo desse trabalho foi avaliar se o uso da palhada, em cultivo protegido de pimentão nas condições de altas temperaturas do Amazonas, auxilia na redução da temperatura do solo.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Capsicum annum, Milheto, Plantio Direto
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.