Técnicas e métodos não destrutivos para avaliação da qualidade e maturação de frutas.
Técnicas e métodos não destrutivos para avaliação da qualidade e maturação de frutas.
Author(s): ASSIS, J. S. de
Summary: Tecnologias eletromagnética; Propriedades ópticas; Fluorescência e emissão de luz de baixa energia; Raio-X; Ressonância magnética (MR) e imagem de ressonância magnética (MRI); Tecnologias mecânicas; Impacto; Som e ultrasson;
Publication year: 2011
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Fruits, Fruta, Maturação, Postharvest, Pós colheita, Qualidade, Ressonância magnetica
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.