Identificação sorológica de amostras de Escherichia coli isoladas de queijo Minas artesanal.
Identificação sorológica de amostras de Escherichia coli isoladas de queijo Minas artesanal.
Author(s): PINTO, F. de R.; BARBOSA, M. M. C.; SOUZA, V. de; RIBEIRO, L. F.; NADER FILHO, A.; AMARAL, L. A. do
Summary: O objetivo do estudo foi determinar a ocorrência de E. coli diarreiogênicas EPEC, EHEC e EIEC em queijos Minas Artesanal comercializados no município de Sacramento ? MG.
Publication year: 2011
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Goats & Sheep
Keywords: EIEC, EPEC, Escherichia coli, Leite cru, Queijo artesanal, Queijo minas frescal, Sorogrupo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.