Qualidade química da manta ovina do Vale do Submédio São Francisco.
Qualidade química da manta ovina do Vale do Submédio São Francisco.
Author(s): MADRUGA, M. S.; COSTA, R. G.; VOLTOLINI, T. V.; MEDEIROS, G. R. de; DUARTE, T. F.; PEDROSA, N. A.
Summary: Carne de sol; Manta ovina do Vale do Submédio São Francisco; Fluxo do processo da manta ovina; Qualidade química e físico-química da manta ovina.
Publication year: 2010
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Carne, Carne de Sol, Manta ovina, Meat, Ovino, Qualidade, Sheep
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.