Tecnologias pós-colheita para conservação de uvas apirênicas produzidas no Submédio do Vale do São Francisco.
Tecnologias pós-colheita para conservação de uvas apirênicas produzidas no Submédio do Vale do São Francisco.
Author(s): LIMA, M. A. C. de
Summary: Para as condições praticadas e cultivares predominantes no Sumédio do Vale do São Francisco, a tecnologia de embalagem das uvas ainda é a opção mais viável para preservação da qualidade e conservação
Publication year: 2009
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Armazenamento, Conservação, Grapes, Pós-Colheita, Storage, Uva, Vale do São Francisco, Vitis
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.