Qualidade pós-colheita de frutos de tomateiro orgânico, colhidos em diferentes estádios de maturação.
Qualidade pós-colheita de frutos de tomateiro orgânico, colhidos em diferentes estádios de maturação.
Author(s): PAULA, J. T. de; GONCALVES, N. B.; RESENDE, F. V.; ALBUQUERQUE, J. de O.; PAULA, L. C. de; MEERT, L
Summary: O objetivo desse trabalho foi avaliar as caracteristicas fisico-quimicas que determinam a qualidade do tomate orgânico colhidos em diferentes estádios de maturação de duas cultivares (San Vito e Duradoro).
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Agricultura orgânica, Maturação, Pós-colheita, Qualidade, Solanun lycopersicum, Tomate
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.