Boas práticas de manejo na piscicultura para conservação da qualidade ambiental: uso de produtos naturais como anti-helmíntico em tambaqui.
Boas práticas de manejo na piscicultura para conservação da qualidade ambiental: uso de produtos naturais como anti-helmíntico em tambaqui.
Author(s): BOIJINK, C. de L.; INOUE, L. A. K. A.; CHAGAS, E. C.; CHAVES, F. C. M.
Summary: Nesse estudo foi avaliada a atividade anti-helmíntica do cipó alho (Adenocalymna Alliaceum) e do óleo essencial da alfavaca-cravo (Ocimum gratissimum) em tambaqui.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Piscicultura, Plantas medicinais, Óleo Essencial
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.