Resistência em campo de híbridos comerciais e experimentais de tomate para processamento a mancha bacteriana.
Resistência em campo de híbridos comerciais e experimentais de tomate para processamento a mancha bacteriana.
Author(s): MELO, B. J.; DUVAL, A. M. Q.; GOLYNSKI, A.; NASCIMENTO, A. R.; PONTES, N. C.; CASTRO, Y. O.
Summary: Ensaio com o objetivo de avaliar o nível de resistência à mancha bacteriana em diferentes materiais de tomate para processamento, sendo seis comerciais (AP 533, C 901, HM 7889, Heinz 9553, Heinz 9992 e U 20006) e trê experimentais: (HF1-170/ Embrapa, BA 5446 e E 8755/ BHN).
Publication year: 2011
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Doença de planta, Mancha bacteriana, Processamento, Tomate
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.