Resíduos sólidos de uva e compostos com capacidade oxi-redox favorável.
Resíduos sólidos de uva e compostos com capacidade oxi-redox favorável.
Summary: O objetivo deste estudo foi determinar a diferença existente entre os resíduos dos cultivares Isabel, Niágara, Chardonnay, Pinot Noir e uma mistura de cultivares em relação à concentração dos agentes oxi-redoxf para exploração industrial e comercial.
Publication year: 2011
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Anais, Antioxidante, CNPUV, Composto fenólico, IC, Iniciação cientifica, Suco, Uva, Viticultura
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.