Captação de Fucsina ácida em gemas de macieira em diferentes estádios de dormência.
Captação de Fucsina ácida em gemas de macieira em diferentes estádios de dormência.
Author(s): CUSIN, R.; PORTO, D. D.; REVERS, L. F.
Summary: No presente trabalho, avaliou-se a fucsina como indicadora do estádio de dormência, objetivando otimizar um método para aplicação e avaliação do corante nos tecidos, paralelamente com a obtenção de resultados de brotação forçada.
Publication year: 2011
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Anais, Brotação, CNPUV, Corante, Deficiência hídrica, Dormência, Fruticultura, Fucsina ácida, Gema, IC, Iniciação cientifica, Maçã, Xilema
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.