Características fermentativas e qualidade das silagens de cinco genótipos de sorgo forrageiro.
Características fermentativas e qualidade das silagens de cinco genótipos de sorgo forrageiro.
Author(s): SANTOS, R. D. dos; NEVES, A. L. A.; ARAUJO, G. G. L. de; PEREIRA, L. G. R.
Summary: Objetivou-se avaliar as características fermentativas e qualitativas das silagens de cinco genótipos de sorgo (BRS Ponta Negra, BRS 655, BR 601, BRS 506 e BRS 610) indicados para a região semiárida.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.