Aceitação sensorial de mingau de farinha mista de castanha-do-brasil e banana verde.
Aceitação sensorial de mingau de farinha mista de castanha-do-brasil e banana verde.
Author(s): MACIEL, V. T.; NEIVA, R. M. A.; SOUZA, J. M. L. de; ALVARES, V. de S.; CUNHA, C. R. da
Summary: O objetivo desse trabalho foi avaliar sensorialmente os mingaus fabricados a partir de 3 formulações distintas de farinha mista de castanha-do-brasil e banana verde: A (50% castanha, 50% banana); B (33% castanha, 67% banana) e C (25% castanha, 75% banana).
Publication year: 2011
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Acre
Keywords: Avaliação sensorial, Banana comprida verde, Castanha-do-brasil, Mingau
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.