Avaliação do escurecimento e endurecimento de genótipos de feijão carioca durante armazenamento.
Avaliação do escurecimento e endurecimento de genótipos de feijão carioca durante armazenamento.
Author(s): TEIXEIRA, J. V.; SIQUEIRA, B. dos S.; BASSINELLO, P. Z.
Summary: o objetivo deste trabalho foi avaliar se existe variação entre tempo de cocção e coloração de diferentes genótipos durante o armazenamento, a fim de se identificar cultivares mais estáveis em relação a estas características.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Armazenamento, Cocção, Escurecimento, Feijão, Genótipo, Phaseolus vulgaris
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.