Efeitos do armazenamento sobre parâmetros de qualidade tecnológica de feijão carioca.
Efeitos do armazenamento sobre parâmetros de qualidade tecnológica de feijão carioca.
Author(s): VANIER, N. L.; PARAGINSKI, R. T.; FERREIRA, C. D.; BASSINELLO, P. Z.; ELIAS, M. C.
Summary: Objetivou-se, com este trabalho, avaliar parâmetros tecnológicos de tempo de cocção e turbidez do caldo de cocção de diferentes cultivares brasileiras de feijão carioca antes e após armazenadas por 180 dias.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Armazenamento, Feijão, Phaseolus vulgaris
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.