Principais características da raiz de cenoura na perspectiva de agentes da cadeia produtiva.
Principais características da raiz de cenoura na perspectiva de agentes da cadeia produtiva.
Author(s): ONOYAMA, S. S.; SILVA, G. O. da; MOITA, A. W.; VIEIRA, J. V.; LOPES, C. A.; SOUZA, G. da S. e
Summary: Procurou-se verificar quais são as características mais importantes da raiz de cenoura sob a ótica dos agentes da cadeia produtiva de cenoura.
Publication year: 2011
Types of publication: Journal article
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Brasil, Cadeia produtiva, Cenoura, Daucus carota, Distrito Federal
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.