Avanços tecnológicos na produção de uvas de mesa no Semiárido brasileiro.
Avanços tecnológicos na produção de uvas de mesa no Semiárido brasileiro.
Author(s): LEAO, P. C. de S.
Summary: Palestra. Vitivinicultura em condições tropicais semiáridas; Características do Agronegócio; Produção e exportação de uva de mesa; Avanços tecnológicos: Cultivares; Características dos clones; Cultivares de uva sem semente no Vale do São Francisco; Avanços tecnológicos: Manejo de copa; Avanços tecnológicos: Manejo de cacho; Utilização de regulador de crescimento: Ácido giberélico; Proteção de cachos; Dificuldades técnicas.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Semiárido, Sistema de Produção, Tecnologia, Uva, Uva de mesa, Vitis, Vitivinicultura
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.