Propriedades de absorção e solubilização de extrudados de farinha mista de feijão, milho e arroz biofortificados.
Propriedades de absorção e solubilização de extrudados de farinha mista de feijão, milho e arroz biofortificados.
Author(s): MOURA, L. S. de M.; ASCHERI, J. L. R.; SILVA, C. C. de O.; MORO, T. de M. A.; CARVALHO, J. L. V. de; NUTTI, M. R.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Food Technology
Keywords: Arroz, Biofortificação, Extrusão, Feijão, Milho, Processamento
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.